Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la salsa d’ametlles: renteu els tomàquets i coeu-los amb l’all i un raig d’oli d’oliva, 20-30 min. Elimineu la pela dels tomàquets, extraieu la polpa de l’all i poseu-ho en un morter, amb la fruita seca, el pa fregit, el pebre vermell i la nyora, escaldada i sense pela. Afegiu-hi el vinagre, sal, pebre i l’oli d’oliva. Treballeu-ho amb el morter fins a obtenir una salsa amb una textura homogènia.
  2. Renteu les escaroles i assequeu-les.
  3. Distribuïu-les al plat i, a sobre, disposeu-hi el bacallà, esmicolat amb les mans, els filets d’anxova, el tomàquet tallat per la meitat i les olives.
  4. Amaniu-ho amb la salsa d’ametlles i serviu-ho.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: