Troba la teva recepta

Preparació

  1. Renteu els brots delicadament perquè no es trenquin ni es marceixin. Eixugueu-los ràpidament i guardeu-los en una plàtera folrada amb paper de cuina absorbent.
  2. Aixafeu amb una forquilla el formatge de cabra i afegiu-hi l’all tendre i el julivert picat ben menut.
  3. Talleu la pasta fil·lo en forma quadrada, pinteu-la de mantega i poseu-hi una petita porció de formatge de cabra. Tanqueu la pasta de manera que quedin triangles petits. Poseu-los en una plàtera de forn amb paper sulfuritzat.
  4. Escalfeu el forn a 200 ºC i poseu-hi els triangles de formatge.
  5. Munteu l’amanida de brots vegetals en un plat de vidre.
  6. Els triangles de formatge en un parell de minuts quedaran cruixents. Traieu-los i poseu-los al damunt de l’amanida, i amaniu-ho amb l’oli d’avellanes i unes avellanes torrades i picades.
  7. Acabeu el plat amb un polsim de sal grossa en escates i serviu-lo ràpidament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 gen

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

20 gen

Fira del Fesol 2019

A Catalunya, per Sant Antoni se celebren moltes fires, i una de les més destacades és la de Santa Pau,...

20 gen

Festa de l’Oli i l’Oliva 2019

Al gener, Ullastrell celebra una festa amb tota mena d’activitats al voltant del món de l’oli...

18-21 gen

Fira de l’Oli i les Garrigues 2019

Les Borges Blanques és la capital de l’oli de Catalunya i, des de fa 55 anys, s’hi celebra la...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto