Troba la teva recepta

Preparació

  1. Renteu els brots delicadament perquè no es trenquin ni es marceixin. Eixugueu-los ràpidament i guardeu-los en una plàtera folrada amb paper de cuina absorbent.
  2. Aixafeu amb una forquilla el formatge de cabra i afegiu-hi l’all tendre i el julivert picat ben menut.
  3. Talleu la pasta fil·lo en forma quadrada, pinteu-la de mantega i poseu-hi una petita porció de formatge de cabra. Tanqueu la pasta de manera que quedin triangles petits. Poseu-los en una plàtera de forn amb paper sulfuritzat.
  4. Escalfeu el forn a 200 ºC i poseu-hi els triangles de formatge.
  5. Munteu l’amanida de brots vegetals en un plat de vidre.
  6. Els triangles de formatge en un parell de minuts quedaran cruixents. Traieu-los i poseu-los al damunt de l’amanida, i amaniu-ho amb l’oli d’avellanes i unes avellanes torrades i picades.
  7. Acabeu el plat amb un polsim de sal grossa en escates i serviu-lo ràpidament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

14 nov

Taller 'Brioixos ecològics (eco)'

Farines orgàniques, mares salvatges, sucres sense refinar, mel... Recordeu aquells dolços de la infantesa?...

15 nov

Taller 'Cuina amb superaliments (eco i v)'

S’acosta el fred i cal reforçar defenses. Tot i que cada aliment podria ser considerat un superaliment...

15 nov

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

12-15 nov

II Jornades gastronòmiques del calamar de potera a Pals

La proposta gastronòmica de la II Jornades gastronòmiques del calamar de potera a Pals inclou receptes...

Portada Cuina 221

POSTRES PER FER A CASA... I TRIOMFAR!

  • Anem a collir olives
  • Quan tot canvia per conservar l’origen

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto