Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Per a l’oli d’amanir:

  1. Poseu per cada 8 cullerades d’oli Extra Verge DOP Les Garrigues un gra d'all tallat per la meitat i deixeu-lo macerar almenys 12 h.

Per al tomàquet confitat (la fruita vermella):

  1. Escaldeu els tomàquets madurs per treure'n la pela. Taieu-ne les llavors i talleu-los a quadrats petits. Afegiu-hi una cullerada de tomàquet fregit, 8 cullerades de l’oli macerat, sal i pebre i una cullerada de vinagre.

Per a l’embolcall de pa de l’amanida:

  1. Talleu les llesques llargues de pa de motlle per la meitat, de manera que quedi una tira estreta i llarga. Amb un pinzell, pinteu-les d’oli DOP Les Garrigues i enrotlleu el pa, fent un rodona que us faci de motlle per a l’amanida. Lligueu-ho amb un fil petit i la poseu-lo al forn a 180º C perquè quedi el pa torrat.

Per preparar el plat:

  1. Talleu el peix a bocins i salteu-lo amb sal i pebre i un raig d'oli DOP Les Garrigues.
  2. En un plat, poseu el pa i, a dins, petits bocins de tomàquet, les tiretes petites de pebrot vermell escalivat, i combineu el peix amb el tomàquet confitat, posant una capa de cada fins que ompliu el pa.
  3. Acabeu el plat amb una gamba gran saltada a la paella, unes fulles d’alfàbrega i un raig d’oli Extra Verge DOP Les Garrigues.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: