Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una cassola de ferro o de fang amb tapa, poseu-hi tots els ingredients menys les perdius, la gelatina i les torrades. 
  2. Poseu-ho al foc fort 3 min i afegiu-hi les perdius tallades a meitats, tapeu-ho, abaixeu el foc al mínim i deixeu-ho coure unes 2 h i 30 min. 
  3. Deixeu que es refredin dins la cassola fins al dia següent. Coleu la salsa i separeu-ne la meitat per lligar-la amb la gelatina, per quallar les terrines. Desosseu les perdius i aneu-ne posant la carn en un motlle barrejant-la amb la gelatina. 
  4. Doneu-hi un cop de calor amb el forn 10 min a 100 ºC, i deixeu-ho 6 h a la nevera amb un pes a sobre perquè quedi pres i ho pugueu tallar bé. 
  5. Desemmotlleu-ho i talleu-ho a racions. Reserveu-ho.
  6. Per a la crema: feu uns pèsols ofegats, amb la ceba sofregida, els pèsols i el vi . 
  7. Deixeu-ho reduir i afegiu-hi una mica d’aigua, deixeu-ho coure tapat i tritureu-ho, que quedi ben fi. Rectifiqueu-ho de sal.
  8. Muntatge: amb la crema de base, poseu al centre una torrada amb forma rodona, la terrina al mig, amb enciams o brots (opcional), i una mica de la salsa que no havíeu lligat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: