Troba la teva recepta

Preparació

  1. Reserveu el foie semicuit al congelador. Poseu a coure els peus de porc i desosseu-los. Quan encara siguin tebis, formeu un quadrat sobre diverses capes de film de cuina i disposeu el foie fresc salpebrat al centre.
  2. Enrotlleu els peus formant un corró ben pressionat, que no tingui aire dins. Podeu punxar el film per extreure’n l’aire. Deixeu-ho refredar i que la gelatina del peu tanqui el corró. Una vegada fred, talleu el bloc de peu de porc a medallons de 2-3 cm i marqueu-los, sense treure’n el film, 4-5 min en una paella a foc mitjà, fins que quedin cruixents.
  3. Netegeu les carxofes i fregiu-les a foc mitjà uns 5 min.
  4. Per a la vinagreta, tritureu els gerds i barregeu-los amb oli d’oliva, mitja cullera de sucre i una culleradeta de vinagreta de la mateixa fruita (barreja 2/3 parts d’oli per una de vinagre de gerds).
  5. Traieu el film dels peus de porc i presenteu-los en un plat acompanyat d’una selecció d’enciams, la carxofa fregida i la vinagreta de gerds. Acabeu aquesta amanida tèbia amb làmines de foie semicuit que ratllareu amb una mandolina al moment. El foie ha d’estar encara congelat per poder fer-ne làmines fines. Decoreu-ho amb ruca.

Més receptes amb Carn

Magret amb raïm

Magret amb raïm

Per Dolors Abad

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 jul

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

25 jul

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

26 jul

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

27 jul

VI VinyaSons Ametller Origen

El VinyaSons Ametller Origen d'enguany presenta 12 experiències en què conflueixen la gastronomia, el...

Portada 218

BRUNCH MEDITERRANI: RECEPTES PER VIATJAR DE GRÈCIA AL MARROC

  • El Penedès que empeny
  • El gran restaurant d'hotel rejoveneix

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto