Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a l'amaniment: barregeu la mostassa antiga amb l'oli d'oliva, el vinagre de poma i un pessic de sal.
  2. Per a l'amanida: talleu el formatge gorgonzola a daus petits irregulars. Traieu el cor a la poma i talleu-la a grills.
  3. Poseu-ho al plat en aquest ordre: poseu la barreja d'enciams a la base d'un plat pla, amb volum. Col·loqueu-hi per sobre els grills de poma, els daus de gorgonzola, els crostons, les nous i les panses.
  4. Acabeu-ho amb l'amaniment

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: