Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a l'amaniment: barregeu la mostassa antiga amb l'oli d'oliva, el vinagre de poma i un pessic de sal.
  2. Per a l'amanida: talleu el formatge gorgonzola a daus petits irregulars. Traieu el cor a la poma i talleu-la a grills.
  3. Poseu-ho al plat en aquest ordre: poseu la barreja d'enciams a la base d'un plat pla, amb volum. Col·loqueu-hi per sobre els grills de poma, els daus de gorgonzola, els crostons, les nous i les panses.
  4. Acabeu-ho amb l'amaniment

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 266

GUISATS ECONÒMICS!

  • Plats del mes
  • Fran Agudo

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto