Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Prepareu una bona brasa amb carbó d’alzina. Talleu els cabdells, les endívies i els tomàquets per la meitat.
  2. Talleu els lloms de tonyina en llesques d’1 cm de gruix.
  3. Traieu els pinyols de les olives i aixafeu-les en un morter, amb les tàperes i les anxoves. Poseu-hi oli d’oliva d’arbequines i uns grans de sal. Reserveu-ho.
  4. Poseu a coure a la brasa els vegetals. Només hi han d’estar uns quants minuts, han de quedar escaldufats. Col·loqueu-los al fons del plat.
  5. Tot seguit, coeu els lloms de tonyina, poca estona perquè han de quedar lleugerament cruets. Vigileu que no es trenquin. Poseu-los al damunt dels vegetals.
  6. Amaniu-ho amb l’olivada, uns quants grans de sal grossa i el porradell picat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: