Troba la teva recepta

Preparació

  1. Confiteu el bacallà a 90 ºC en l'oli i el greix de pernil durant 8 min.
  2. Poseu aigua i sal en una cassola. Quan estigui a punt de bullir, afegiu-hi les favetes durant 30 segons.
  3. Prepareu un bany maria amb gel i sal. Deixeu-hi refredar les favetes.
  4. Un cop ben fredes, escorreu-les i reserveu-les.
  5. Emulsioneu els ingredients de la vinagreta i reserveu-los en un biberó.
  6. Per a la presentació, amaniu amb la vinagreta 80 g de favetes i 8 daus d'alvocat. Poseu-ho en un plat fons, cobriu-ho amb làmines de bacallà i completeu-ho amb els grills de llimona, l'oliva negra i les fulles de menta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 mai

Taller 'Cuina vietnamita'

Us agrada la cuina vietnamita? No es tracta només d'una gastronomia exòtica i interessant, també...

21 mai

Passeig per les vinyes catalanes

Els vins són un dels productes estrella de les terres catalanes, per això es tracta d'un producte preuat...

22 mai

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem...

23 mai

Taller 'Aperitius amb peix'

És conegut que el peix és un dels aliments amb més proteïnes, de tal manera que s'ha d'incloure...

Portada 227

ESPÀRRECS: 100% PRIMAVERA

  • Fer voltes de cargol
  • L’Ovni troba qui el comprengui

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto