Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Confiteu el bacallà a 90 ºC en l'oli i el greix de pernil 8 min.
  2. Poseu aigua i sal en una cassola. Quan estigui a punt de bullir, afegiu-hi les favetes 30 s.
  3. Prepareu un bany maria amb gel i sal. Deixeu-hi refredar les favetes.
  4. Un cop ben fredes, escorreu-les i reserveu-les.
  5. Emulsioneu els ingredients de la vinagreta i reserveu-los en un biberó.
  6. Per a la presentació, amaniu amb la vinagreta 80 g de favetes i vuit daus d'alvocat. Poseu-ho en un plat fons, cobriu-ho amb làmines de bacallà i completeu-ho amb els grills de llimona, l'oliva negra i les fulles de menta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada CUINA 252

TOT UN MÓN DE CRESTES!

  • Tendències
  • Pere Carrió

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto