Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu el mesclum i assequeu-lo bé.
  2. Talleu les figues a quarts, traieu les llavors de la magrana i trossegeu les nous.
  3. En un bol o plat, col·loqueu una base de mesclum. Repartiu-hi els quarts de figues, les llavors de magrana i les nous trossejades. Acabeu-ho afegint-hi unes cullerades de Cadí Mató del Pirineu.
  4. Per a la vinagreta: En un pot petit amb tapa, barregeu l'oli d'oliva, la mel, la salsa de soja i la mostassa. Agiteu-ho bé fins que la mescla emulsioni i salpebreu-ho al gust.
  5. Aboqueu la vinagreta sobre l'amanida de manera uniforme i ja estarà a punt.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: