Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la maionesa: ajunteu tots els ingredients en un got mesclador i munteu-ho amb un túrmix.
  2. Per a l’amanida: bulliu les patates amb pell, refresqueu-les, peleu-les i talleu-les a dauets. Peleu la pastanaga i bulliu-la sencera, refresqueu-la i talleu-la a dauets. Bulliu els pèsols i refresqueu-los.
  3. Muntatge: en un bol, barregeu la patata, la pastanaga, la ceba tendra, el pebrot escalivat, els pèsols i el peix. Afegiu-hi la maionesa i remeneu-ho. Amb l’ajuda d’un motlle rodó feu 4 pastissets d’amanida russa. Acabeu-los amb l’ou dur tallat a quarts al costat, els ous de truita de riu pel damunt, unes fulles d’escarola, els dauets de tomàquet i el julivert picat. Acompanyeu-ho amb les torradetes.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

27 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

28 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

28 jun

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto