Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu el tofu en forma de bastonets.
  2. En un recipient, barregeu l’oli de sèsam, l’all ratllat, el xarop, la salsa de soja, el suc de llima i la pela ratllada. Afegiu-hi el tofu, barregeu-ho i deixeu-los marinar un mínim de 2 h.
  3. Escaldeu la meitat dels espinacs, escorreu-los i reserveu-los.
  4. Talleu els raves, els alls tendres i la ceba a rodanxes fines.
  5. Talleu l’alga nori a tires i fregiu-les en oli molt calent.
  6. En una paella, escalfeu un raig d’oli i salteu-hi el tofu; afegiu-hi els alls, la ceba i els espinacs escaldats.
  7. En un plat, poseu una mica de la resta d’espinacs frescos, el saltat de tofu, els raves i les tires d’alga fregida.
  8. En un morter, tritureu les llavors de sèsam amb dues cullerades de sal, fins a obtenir un gomasio gris. Escampeu-lo per sobre del plat i serviu-lo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

04 abr

5a Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades

Voleu conèixer les possibilitats culinàries que ofereixen aquelles plantes que comunament s'anomenen...

05-06 abr

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

05 mar - 13 abr

11es Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat

Voleu disfrutar d'una oferta gastronòmica de proximitat? Les Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i...

05 mar - 13 abr

11es Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat

Voleu disfrutar d'una oferta gastronòmica de proximitat? Les Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i...

Portada 238

ENROTLLA'T! RECEPTES RECARGOLADES, PERÒ FÀCILS

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Jérôme Quilbeuf i Rie Yasui

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto