Preparació
- Talleu el tofu en forma de bastonets.
- En un recipient, barregeu l’oli de sèsam, l’all ratllat, el xarop, la salsa de soja, el suc de llima i la pela ratllada. Afegiu-hi el tofu, barregeu-ho i deixeu-los marinar un mínim de 2 h.
- Escaldeu la meitat dels espinacs, escorreu-los i reserveu-los.
- Talleu els raves, els alls tendres i la ceba a rodanxes fines.
- Talleu l’alga nori a tires i fregiu-les en oli molt calent.
- En una paella, escalfeu un raig d’oli i salteu-hi el tofu; afegiu-hi els alls, la ceba i els espinacs escaldats.
- En un plat, poseu una mica de la resta d’espinacs frescos, el saltat de tofu, els raves i les tires d’alga fregida.
- En un morter, tritureu les llavors de sèsam amb dues cullerades de sal, fins a obtenir un gomasio gris. Escampeu-lo per sobre del plat i serviu-lo.