Troba la teva recepta

Preparació

  1. En una safata de forn, poseu el pa, els grans d’all, els tomàquets oberts per la meitat i la fruita seca. Poseu-ho al forn a 190 ºC, fins que els ingredients es torrin. Haureu de treure els ingredients progressivament: primer es torrarà la fruita seca, després el pa i els alls i, finalment, els tomàquets. El procés trigarà uns 20 min.
  2. Mentre es torren els ingredients del forn, poseu les nyores en remull en aigua tèbia. Deixeu-les que s’hidratin.
  3. Tritureu els ingredients del forn amb les nyores i un rajolí d’oli, que abocareu de manera constant i progressiva. Heu d’obtenir una crema espessa, de color ataronjat. Per rebaixar la densitat de la
  4. crema, afegiu-hi part de l’aigua del remull de les nyores.
  5. Corregiu-ne el punt de sal i afegiu-hi el vinagre. Coleu-ho amb un passador molt fi i repetiu l’operació fins a obtenir una salsa llisa i homogènia, amb una textura suau.
  6. Salteu lleugerament el contingut de la conserva. També podeu servir les angules a temperatura ambient, sobre una cullerada de romesco.

CONSELL
Si rebaixeu el romesco amb brou de verdures o aigua, podeu fer una sopa freda de romesco: serviu-la en un got de xopet acompanyada d’una torrada amb angules.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

15 jul

Mercat del Préssec d’Ordal 2018

A la plaça de Subirats de Sant Pau d’Ordal es podrà adquirir, tots els caps de setmana de juny,...

17 jul

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

18 jul

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

19 jul

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto