Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu les truites de blat de moro a quarts i fregiu-les a foc fort fins que quedin daurades i cruixents. Reserveu-les.
  2. Escaliveu les albergínies, peleu-les i poseu-les en un colador durant una hora perquè perdin l'aigua. Un cop escorregudes feu el babaganuix. Tritureu la polpa amb un raig d'oli de sèsam, oli d'oliva i sal. 
  3. A continuació, feu una vinagreta barrejant oli d'oliva suau, una cullerada de melmelada de roses, una mica de suc de llimona i sal. 
  4. Talleu les arengades fumades. Poseu a la base d'un plat unes 'quenelles' de babaganuix; a sobre, poseu-hi les arengades fumades, i acabeu-ho amb la vinagreta de roses, uns pètals tallats, el cruixent de 'tortitas' de blat de moro i uns microvegetals. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: