Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Esmicoleu els confits d'ànec i reserveu-ne la carn. Els ossos els podeu rebutjar.
  2. Talleu la ceba, les pastanagues i els alls tendres a daus petits.
  3. Poseu en una paella un raig d'oli d'oliva, la carn dels confits, la verdura i una mica de sal i ho deixeu sofregir a foc mitjà 15 min.
  4. Incorporeu-hi les favetes escorregudes i el vi blanc. Deixeu que el vi redueixi 5 min.
  5. Incorporeu-hi l'arròs i uns brins de safrà. Doneu-hi unes voltes amb ajuda d'una cullera de fusta.
  6. Afegiu-hi el brou de verdures. Rectifiqueu-ho de sal, si cal. deixeu-ho coure 18 min.
  7. Passat el temps, retireu-ho del foc i afegiu-hi els espinacs tallats a la juliana. Barregeu-ho i deixeu-ho reposar tapat 5 min abans de servir-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: