Troba la teva recepta

Preparació

  1. Esmicoleu els confits d'ànec i reserveu-ne la carn. Els ossos els podeu rebutjar.
  2. Talleu la ceba, les pastanagues i els alls tendres a daus petits.
  3. Poseu en una paella un raig d'oli d'oliva, la carn dels confits, la verdura i una mica de sal i ho deixeu sofregir a foc mitjà 15 min.
  4. Incorporeu-hi les favetes escorregudes i el vi blanc. Deixeu que el vi redueixi 5 min.
  5. Incorporeu-hi l'arròs i uns brins de safrà. Doneu-hi unes voltes amb ajuda d'una cullera de fusta.
  6. Afegiu-hi el brou de verdures. Rectifiqueu-ho de sal, si cal. deixeu-ho coure 18 min.
  7. Passat el temps, retireu-ho del foc i afegiu-hi els espinacs tallats a la juliana. Barregeu-ho i deixeu-ho reposar tapat 5 min abans de servir-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 jun

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

28 jun

Subhasta cantada de peix al Masnou

La subhasta cantada de peix és un dels sistemes de comercialització més antics. Els pescadors de...

29 jun

VI Eclipsi de Garnatxa Blanca

La Denominació d'Origen Terra Alta proposa donar la benvinguda a l'estiu amb una experiència gastronòmica...

29 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto