Troba la teva recepta

Preparació

  1. Escalfeu l’arròs en una paella, en sec, 6-7 min, a foc mitjà i remenant-lo de tant en tant, fins que desprengui olor de torrat. Reserveu-lo.
  2. Peleu i piqueu la ceba.
  3. Escalfeu la margarina de soja i l’oli en una paella; ofegueu-hi la ceba, amb dos polsims de sal i el julivert. Afegiu-hi l’arròs i remeneu-ho tot 1-2 min.
  4. Tireu-hi les tres quartes parts del brou de verdures ben calent, deixeu que bulli i abaixeu el foc al mínim; tapeu-ho i deixeu-ho coure 12 min.
  5. Afegiu-hi les faves i continueu la cocció 5 min més. Si calgués, afegiu-hi una mica més del brou reservat. Rectifiqueu-ne el punt de sal.
  6. Una vegada l’arròs estigui al punt, retireu-ho i afegiu-hi la menta picada; barregeu-ho.
  7. En servir-ho, ratlleu-hi el formatge de tofu pel damunt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

Taller sobre els colors de l'obento, la carmanyola japonesa

L’obento és la carmanyola japonesa per excel·lència. La seva elaboració és força...

11-24 feb

Jornades Gastronòmiques de la Galera de Cambrils 2019

Aquest febrer, Cambrils dóna el tret de sortida a un calendari ple d’activitats gastronòmiques...

23-24 feb

Fira de la Mel 2019

A l’edat mitjana, Crespià era un dels productors de mel principals del país i ja s’hi celebrava...

23-24 feb

Fira de l’Aixada 2019

Manresa es mobilitza cada any en record d’un miracle que, a mitjan segle XIV, va salvar la població...

Portada 224

RECEPTES AMB PASTANAGA, L'HORTALISSA MÉS VISTOSA

  • Deu àpats modernistes
  • Elogi de la cuina reposada

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto