Preparació
- En un bol barregeu els daus de pollastre juntament amb 4 cullerades soperes d’oli d’oliva, el suc d’una llima, sal i pebre negre al gust i una mica de coriandre picat. Deixeu-ho macerar durant mitja hora.
- Mentrestant, poseu aigua amb sal a bullir i coeu l’arròs durant 12 minuts. Coleu-lo i reserveu-lo.
- Piqueu els alls i el coriandre.
- En una paella poseu un rajolí d’oli d’oliva i afegiu-hi els alls. Coeu-ho durant 1 minut.
- Afegiu-hi l’arròs, el coriandre picat i pebre negre al gust i coeu-ho tot junt durant un parell de minuts. Reserveu-ho.
- En una paella poseu un rajolí d’oli d’oliva i salteu els daus de pollastre fins que quedin daurats.
- Amb l’ajuda d’un cèrcol d’emplatar disposeu una base d’arròs i els daus de pollastre a sobre.
- Saleu-ho amb sal de l’Himàlaia i decoreu-ho amb uns germinats d’alfals i una mica de pebre vermell dolç.