Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un bol barregeu els daus de pollastre juntament amb 4 cullerades soperes d’oli d’oliva, el suc d’una llima, sal i pebre negre al gust i una mica de coriandre picat. Deixeu-ho macerar durant mitja hora.
  2. Mentrestant, poseu aigua amb sal a bullir i coeu l’arròs durant 12 minuts. Coleu-lo i reserveu-lo.
  3. Piqueu els alls i el coriandre.
  4. En una paella poseu un rajolí d’oli d’oliva i afegiu-hi els alls. Coeu-ho durant 1 minut.
  5. Afegiu-hi l’arròs, el coriandre picat i pebre negre al gust i coeu-ho tot junt durant un parell de minuts. Reserveu-ho.
  6. En una paella poseu un rajolí d’oli d’oliva i salteu els daus de pollastre fins que quedin daurats.
  7. Amb l’ajuda d’un cèrcol d’emplatar disposeu una base d’arròs i els daus de pollastre a sobre.
  8. Saleu-ho amb sal de l’Himàlaia i decoreu-ho amb uns germinats d’alfals i una mica de pebre vermell dolç.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: