Troba la teva recepta

Preparació

  1. En un bol barregeu els daus de pollastre juntament amb 4 cullerades soperes d’oli d’oliva, el suc d’una llima, sal i pebre negre al gust i una mica de coriandre picat. Deixeu-ho macerar durant mitja hora.
  2. Mentrestant, poseu aigua amb sal a bullir i coeu l’arròs durant 12 minuts. Coleu-lo i reserveu-lo.
  3. Piqueu els alls i el coriandre.
  4. En una paella poseu un rajolí d’oli d’oliva i afegiu-hi els alls. Coeu-ho durant 1 minut.
  5. Afegiu-hi l’arròs, el coriandre picat i pebre negre al gust i coeu-ho tot junt durant un parell de minuts. Reserveu-ho.
  6. En una paella poseu un rajolí d’oli d’oliva i salteu els daus de pollastre fins que quedin daurats.
  7. Amb l’ajuda d’un cèrcol d’emplatar disposeu una base d’arròs i els daus de pollastre a sobre.
  8. Saleu-ho amb sal de l’Himàlaia i decoreu-ho amb uns germinats d’alfals i una mica de pebre vermell dolç.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 jul

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

20 jul

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

20 jul

Aplec del Romesco

Cada tercer dissabte de juliol, la plaça Major d'aquest municipi de la Conca de Barberà s'omple de gom...

20 jul

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto