Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu les potes de pop a rodanxes d’un dit.
  2. Talleu els escamarlans per la meitat, de dalt a baix.
  3. En una cassola amb un raig d’oli, marqueu els escamarlans per les dues bandes, perquè quedin daurats. Retireu-los del foc i reserveu-los.
  4. En el mateix oli, sofregiu les rodanxes de pop. Quan hagin agafat color, poseu-hi l’arròs i un polsim de pebre vermell dolç, i remeneu-ho.
  5. Aboqueu-hi el caldo Aneto calent.
  6. Deixeu-ho coure a foc suau 18 min, remenant-ho de tant en tant perquè l’arròs alliberi el midó i quedi un suc lligat al final. Salpebreu-ho.
  7. Quan falti 1 min per acabar la cocció, afegiu-hi els escamarlans 
  8. Retireu l’arròs del foc quan estigui grenyal i sigui caldós.
  9. Serviu l’arròs en la cassola, amb una mica de julivert picat al damunt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto