Preparació
- Talleu les potes de pop a rodanxes d’un dit.
- Talleu els escamarlans per la meitat, de dalt a baix.
- En una cassola amb un raig d’oli, marqueu els escamarlans per les dues bandes, perquè quedin daurats. Retireu-los del foc i reserveu-los.
- En el mateix oli, sofregiu les rodanxes de pop. Quan hagin agafat color, poseu-hi l’arròs i un polsim de pebre vermell dolç, i remeneu-ho.
- Aboqueu-hi el caldo Aneto calent.
- Deixeu-ho coure a foc suau 18 min, remenant-ho de tant en tant perquè l’arròs alliberi el midó i quedi un suc lligat al final. Salpebreu-ho.
- Quan falti 1 min per acabar la cocció, afegiu-hi els escamarlans
- Retireu l’arròs del foc quan estigui grenyal i sigui caldós.
- Serviu l’arròs en la cassola, amb una mica de julivert picat al damunt.