Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu les potes de pop a rodanxes d’un dit.
  2. Talleu els escamarlans per la meitat, de dalt a baix.
  3. En una cassola amb un raig d’oli, marqueu els escamarlans per les dues bandes, perquè quedin daurats. Retireu-los del foc i reserveu-los.
  4. En el mateix oli, sofregiu les rodanxes de pop. Quan hagin agafat color, poseu-hi l’arròs i un polsim de pebre vermell dolç, i remeneu-ho.
  5. Aboqueu-hi el caldo Aneto calent.
  6. Deixeu-ho coure a foc suau 18 min, remenant-ho de tant en tant perquè l’arròs alliberi el midó i quedi un suc lligat al final. Salpebreu-ho.
  7. Quan falti 1 min per acabar la cocció, afegiu-hi els escamarlans 
  8. Retireu l’arròs del foc quan estigui grenyal i sigui caldós.
  9. Serviu l’arròs en la cassola, amb una mica de julivert picat al damunt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto