Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al 'titoté': poseu la llet de coco en una paella antiadherent a foc viu. Deixeu-la bullir perquè s’evapori l’aigua, remenant-la de tant en tant. Quan el sòlid i el greix es comencin a separar, abaixeu el foc i remeneu-ho constantment, perquè els sòlids es vagin caramel·litzant, fins a obtenir un color ben ros.
  2. Decanteu l’oli de coco resultant en una cassola i reserveu el caramel a part.
  3. Sofregiu la ceba picada amb l’oli de coco a la cassola, fins que sigui transparent i una mica rossa. Si cal, afegiu-hi una mica d’oli vegetal. Quan la ceba estigui a punt, incorporeu-hi l’arròs i deixeu-lo fregir a foc suau perquè s’impregni del greix.
  4. Aneu incorporant-hi les espècies, les panses, el llorer, el caramel de coco reservat i el sucre. Mulleu-ho amb el brou, poseu-ho a punt de sal i deixeu que arrenqui el bull a foc viu.
  5. Quan bulli, tapeu-ho i abaixeu el foc al mínim, 20 min.
  6. Afegiu-hi les ametlles just abans d’apagar el foc. Podeu servir aquest arròs com a primer plat o com a acompanyament per a un peix fregit, un pit de pollastre a la planxa o xai a la brasa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: