Troba la teva recepta

Preparació

  1. Netegeu les sipietes, però conservant-ne la salsa i la tinta.
  2. En una cassola de terrissa o de ferro colat, escalfeu l’oli. Quan estigui calent, salteu la botifarra feta a rodelles de 3 cm. Un cop feta, retireu-la.
  3. En el mateix oli, saleu i salteu les sipietes. Quan comencin a agafar una mica de color, traieu-les de la cassola i aboqueu-hi la ceba ben picada tot deixant-la que es dauri; vigileu que no es cremi.
  4. Incorporeu-hi la ceba, l’all ben picat, el julivert i el pebrot també ben picat. Quan el pebrot estigui cuit, afegiu-hi el tomàquet madur ratllat, deixant que concentri fins que prengui un color fosc el sofregit.
  5. Amb molt de compte que no es passi de cocció i es cremi, incorporeu-hi la botifarra i l’aigua bullent deixant-ho a foc mitjà durant 15 min. Un cop hagi passat el temps, doneu més intensitat al foc i, quan torni a bullir, aboqueu-hi l’arròs i les sipietes, deixant-ho coure a foc alegre durant 16 o 18 min. Aneu-ho remenant sovint perquè l’arròs tregui el midó i es torni cremós. Deixeu-ho reposar 2 o 3 min abans de servir-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 set

La Verema del Cava 2018

Amb l’arribada de la verema, onze cellers del Cava s’han unit sota la coordinació de l’Institut...

23 set

El Masnou, Terra de Mar

Edificis modernistes, una casa d'indians molt singular, llegendes i una munió de vivències configuren...

21-23 set

Fira de l’Ametlla de Vilagrassa 2018

La situació estratègica de Vilagrassa, al peu del camí ral, li va valdre l’any 1185 la concessió...

23 set

Tasta el Masnou

Tasta el Masnou és una activitat experiencial complementària a l’itinerari guiat 'El Masnou, terra...

Portada Cuina 219

HAMBURGUESA: ENS DEIXEM CAURE EN LA TEMPTACIÓ CÀRNIA

  • Un passeig per Formentera
  • Veïns del bo i millor del Parc Agrari

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto