Troba la teva recepta

Preparació

  1. Netegeu les sipietes, però conservant-ne la salsa i la tinta.
  2. En una cassola de terrissa o de ferro colat, escalfeu l’oli. Quan estigui calent, salteu la botifarra feta a rodelles de 3 cm. Un cop feta, retireu-la.
  3. En el mateix oli, saleu i salteu les sipietes. Quan comencin a agafar una mica de color, traieu-les de la cassola i aboqueu-hi la ceba ben picada tot deixant-la que es dauri; vigileu que no es cremi.
  4. Incorporeu-hi la ceba, l’all ben picat, el julivert i el pebrot també ben picat. Quan el pebrot estigui cuit, afegiu-hi el tomàquet madur ratllat, deixant que concentri fins que prengui un color fosc el sofregit.
  5. Amb molt de compte que no es passi de cocció i es cremi, incorporeu-hi la botifarra i l’aigua bullent deixant-ho a foc mitjà durant 15 min. Un cop hagi passat el temps, doneu més intensitat al foc i, quan torni a bullir, aboqueu-hi l’arròs i les sipietes, deixant-ho coure a foc alegre durant 16 o 18 min. Aneu-ho remenant sovint perquè l’arròs tregui el midó i es torni cremós. Deixeu-ho reposar 2 o 3 min abans de servir-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem...

25 abr

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

25 abr

Taller 'Menú fruiter: receptes dolces i salades amb fruites'

Les fruites són riques en vitamines, aigua, fibra, i són naturalment dolces, de manera que ens poden...

25 abr

Sopars a 4 mans al Divinum de Girona

El restaurant Divinum, a Girona, organitza durant el mes d'abril una sèrie de sopars amb 4 dels millors xefs...

Portada 226

BOJOS PER LES PATATES FREGIDES!

  • Esmorzars de forquilla
  • Sense res que hi sobri, sense res que hi falti

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto