Troba la teva recepta

Preparació

  1. Netegeu les sipietes, però conservant-ne la salsa i la tinta.
  2. En una cassola de terrissa o de ferro colat, escalfeu l’oli. Quan estigui calent, salteu la botifarra feta a rodelles de 3 cm. Un cop feta, retireu-la.
  3. En el mateix oli, saleu i salteu les sipietes. Quan comencin a agafar una mica de color, traieu-les de la cassola i aboqueu-hi la ceba ben picada tot deixant-la que es dauri; vigileu que no es cremi.
  4. Incorporeu-hi la ceba, l’all ben picat, el julivert i el pebrot també ben picat. Quan el pebrot estigui cuit, afegiu-hi el tomàquet madur ratllat, deixant que concentri fins que prengui un color fosc el sofregit.
  5. Amb molt de compte que no es passi de cocció i es cremi, incorporeu-hi la botifarra i l’aigua bullent deixant-ho a foc mitjà durant 15 min. Un cop hagi passat el temps, doneu més intensitat al foc i, quan torni a bullir, aboqueu-hi l’arròs i les sipietes, deixant-ho coure a foc alegre durant 16 o 18 min. Aneu-ho remenant sovint perquè l’arròs tregui el midó i es torni cremós. Deixeu-ho reposar 2 o 3 min abans de servir-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

13 nov

Cicle de conferències 'La maternitat i el menjar: cos, salut i convivialitat'

L’embaràs, el postpart i la lactància acostumen a portar dubtes en relació amb les transformacions...

14 nov

Taller 'Brioixos ecològics (eco)'

Farines orgàniques, mares salvatges, sucres sense refinar, mel... Recordeu aquells dolços de la infantesa?...

15 nov

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

12-15 nov

II Jornades gastronòmiques del calamar de potera a Pals

La proposta gastronòmica de la II Jornades gastronòmiques del calamar de potera a Pals inclou receptes...

Portada Cuina 221

POSTRES PER FER A CASA... I TRIOMFAR!

  • Anem a collir olives
  • Quan tot canvia per conservar l’origen

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto