Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu la sèpia i guardeu-ne el fetge. Talleu-la a daus. Talleu també el conill a trossos petits.
  2. Poseu un raig d’oli en una cassola de ferro colat. Salpebreu els escamarlans i salteu-los a la cassola. Reserveu-ho.
  3. A la mateixa cassola, enrossiu tots els trossos de conill. Quan sigui ben ros, afegiu-hi la sèpia perquè es cogui lentament. Incorporeu-hi les salsitxes i deixeu que el conjunt agafi color.
  4. Afegiu-hi els fredolics nets i tallats per la meitat si són grossos; el fetge de la sèpia tallat a daus petits i els alls pelats i laminats.
  5. Poseu-hi l’arròs, doneu-li un tomb, i deixeu-lo rossejar 1 min. Poseu-hi el brou bullent i deixeu-ho coure uns 15 min, aproximadament. Quan faltin un parell de minuts, afegiu-hi els escamarlans. Apagueu el foc i deixeu reposar la cassola tapada els 3-4 min que li faltaran.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 272

SENSE COMPLICACIONS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Jordi Asensio i Patricia Nieves

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto