Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu l'oli i marqueu les gambes.
  2. Retireu les gambes i reserveu-les.
  3. Afegiu-hi salmorreta i arròs.
  4. Sofregiu el conjunt.
  5. Afegiu-hi el brou de pollastre bullent.
  6. Feu coure l’arròs.
  7. Col·loqueu les gambes sobre l’arròs i coeu-ho conjuntament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: