Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu els alls i trinxeu-los ben petits. Peleu la ceba i trinxeu-la ben petita.
  2. Poseu una cassola al foc amb un raig d’oli i feu-hi sofregir lentament la ceba. Quan sigui gairebé cuita, poseu-hi els alls i doneu-hi un parell de tombs. Tot seguit, incorporeu-hi el tomàquet ratllat i el pebrot tallat a daus petits i deixeu concentrar el sofregit.
  3. Poseu-hi els quatre arrossos, doneu-hi un parell de tombs i tireu-hi el brou bullent. Coeu-ho 15 min a foc fort. Tot seguit, abaixeu el foc i controleu que no s’enganxi (són arrossos de cocció llarga, d’uns 35 min). Saleu-ho.
  4. Quan faltin 5 min per acabar la cocció, poseu els rogers nets, escatats i sense tripes al damunt de l’arròs. Tapeu la cassola i deixeu-ho acabar de coure. El mateix vapor que genera l’arròs courà els rogers. Ha de quedar un xic caldós.
  5. Apaguau el foc. Deixeu-ho reposar 5 min i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto