Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu les dues pomes Golden i poseu-les a coure al forn durant 40 min, aproximadament. Quan siguin cuites, traieu-ne la pell i guardeu-ne la polpa. Passeu-les per un passapuré i reserveu-ho.
  2. Poseu en un petit cassó al foc amb aigua i quan arrenqui el bull poseu-hi els alls i escaldeu-los tres vegades. A la tercera, deixeu-los coure fins que quedin ben tovets. Aixafeu-los.
  3. Poseu en un bol al bany maria els rovells, els alls, la mel i un raig d'aigua. Munteu-lo amb unes varetes. Quan estiguin emulsionats, aneu-hi afegint l'oli perquè lligui com una maionesa calenta. Al final, poseu-hi el puré de poma.
  4. Talleu el llom de bacallà en 4 racions i poseu-lo a coure en una plàtera amb un raig d’oli al forn. Quan sigui mig cuit, traieu-lo de la plàtera i col·loqueu-lo al plat amb una cullerada d’allioli al damunt i gratineu-lo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: