Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al romesco: escaliveu els tomàquets i l’all. Tritureu-los amb el túrmix juntament amb la resta d’ingredients fins que quedi tot ben lligat. Reserveu-ho.
  2. Per al fumet de peix: poseu en una olla un litre d’aigua, 500 g de peix de roca (nomès el cap i les espines, tot ben net), un raig de vi blanc, una fulla de llorer i una ceba, un porro i una pastanaga, pelats i tallats a rodelles. Quan arrenqui el bull, escumeu-ho i deixeu-ho coure 20 min a foc fort. Coleu-ho i deixeu-ho refredar.
  3. En una cassola poseu una cullerada de romesco i remeneu-ho fins que es comenci a enrossir. Després, remulleu-ho amb el fumet de peix. Quan arrenqui el bull, poseu-hi els talls de bacallà i, tot seguit, els fesols, i deixeu-ho coure a foc suau 10 min. Ho podeu emplatar quan vegeu que comença a espessir-se.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto