Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Per a la porrusalda:

  1. Trossegeu les patates esquinçant-les, no tallant-les. Els trossos han de ser petits.
  2. Talleu les pastanagues amb un esferificador de verdures, de manera que obtindreu uns fideus de pastanaga.
  3. Després d'eliminar-ne les parts verdes i de netejar-lo bé, talleu el porro de manera que us quedin uns trossos generosos.
  4. Afegiu-ho tot a la crockpot amb la sal, l'oli, el pebre i el raig de xacolí. Deixeu-ho cuinant a foc fort durant 4 hores.

Per als fideus de patata:

  1. Col·loqueu els fideus de patata al Lékué. Deixeu-los coure 3 minuts al microones i deixeu-los reposar.
  2. Escorreu-los.

Muntatge:

  1. De base, col·loqueu els ingredients de la sopa i la salsa teriyaki. A sobre, poseu-hi els fideus de patata.
  2. Culmineu el plat amb el bacallà fumat i decoreu-lo amb julivert.
  3. Serviu el brou a part.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: