Preparació
Per a la porrusalda:
- Trossegeu les patates esquinçant-les, no tallant-les. Els trossos han de ser petits.
- Talleu les pastanagues amb un esferificador de verdures, de manera que obtindreu uns fideus de pastanaga.
- Després d'eliminar-ne les parts verdes i de netejar-lo bé, talleu el porro de manera que us quedin uns trossos generosos.
- Afegiu-ho tot a la crockpot amb la sal, l'oli, el pebre i el raig de xacolí. Deixeu-ho cuinant a foc fort durant 4 hores.
Per als fideus de patata:
- Col·loqueu els fideus de patata al Lékué. Deixeu-los coure 3 minuts al microones i deixeu-los reposar.
- Escorreu-los.
Muntatge:
- De base, col·loqueu els ingredients de la sopa i la salsa teriyaki. A sobre, poseu-hi els fideus de patata.
- Culmineu el plat amb el bacallà fumat i decoreu-lo amb julivert.
- Serviu el brou a part.