Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Descongeleu el bacallà a la nevera, col·locant-lo sobre una reixeta per a què els sucs de la descongelació quedin a part. Un cop descongelat, col·loqueu-lo sobre un drap i pressioneu suaument per a retirar-ne l’aigua
  2. Escalfeu un tupí a foc lent, col·loqueu-hi els trossos de bacallà i cobriu-los completament amb oli d’oliva. Afegiu-hi els alls sencers, sense pelar, i els bitxos
  3. Quan apareguin les primeres bombolles, apagueu el foc. Afegiu mitja cullerada de pebre dolç vermell i deixeu coure el bacallà uns 4 o 5 minuts
  4. Mentrestant, saltegeu les verdures en una mica d’oli molt calent durant 2 o 3 minuts. Afegiu-hi la sal i el pebre i reserveu-ho
  5. Escorreu el bacallà i serviu-lo acompanyat amb la juliana de verdures

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto