Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Descongeleu el bacallà a la nevera, col·locant-lo sobre una reixeta per a què els sucs de la descongelació quedin a part. Un cop descongelat, col·loqueu-lo sobre un drap i pressioneu suaument per a retirar-ne l’aigua
  2. Escalfeu un tupí a foc lent, col·loqueu-hi els trossos de bacallà i cobriu-los completament amb oli d’oliva. Afegiu-hi els alls sencers, sense pelar, i els bitxos
  3. Quan apareguin les primeres bombolles, apagueu el foc. Afegiu mitja cullerada de pebre dolç vermell i deixeu coure el bacallà uns 4 o 5 minuts
  4. Mentrestant, saltegeu les verdures en una mica d’oli molt calent durant 2 o 3 minuts. Afegiu-hi la sal i el pebre i reserveu-ho
  5. Escorreu el bacallà i serviu-lo acompanyat amb la juliana de verdures

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: