Troba la teva recepta

Preparació

  1. Poseu en infusió l’oli calent amb l’all i el bitxo, afegiu-hi el bacallà i deixeu-ho confitar 5 min.
  2. Per al fons: bulliu les patates, peleu-les i talleu-les a daus. Confiteu-les amb l’oli del bacallà fins que estiguin toves.
  3. Per als espinacs: salteu-los amb les panses i els pinyons, saleu-ho.
  4. Per a l’allioli: munteu els ingredients a la batedora i rectifiqueu-ho de sal.
  5. Per a l’oli verd: tritureu els ingredients fins que quedi un líquid fi.
  6. Per a la transparència: poseu la mel al foc fins que caramel·litzi. Afegiu-hi l’aigua i bulliu-ho 10 min. Heu d’obtenir 250 ml. Afegiu-hi la gelatina, feu que arrenqui el bull. Estireu plaques fines, talleu-les i reserveu-les.
  7. Damunt del plat, fent un cercle, poseu la patata, els espinacs i el bacallà, i escalfeu-ho al forn. Després, poseu-hi l’oli, l’allioli, les flors i cobriu-ho amb la transparència de mel i flors.

Més receptes amb Peix i marisc

Tonyina en escabetx Sense
gluten

Tonyina amb escabetx

Per Xavier Matarrodona

Morro de bacallà Sense
gluten

Morro de bacallà

Per Xavier Matarrodona

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jul

VIII Nit d'Estrelles al celler de la família Torres

Una de les experiències singulars que ofereix el celler de la Família Torres al Penedès durant aquest...

21 jul

XVI Festival de Música a la Vinyes

El 22 de juny i el 21 i el 28 de juliol, Subirats (Alt Penedès) acull el XVI Festival de Música a les...

21 jul

Mercat del Préssec d’Ordal 2018

A la plaça de Subirats de Sant Pau d’Ordal es podrà adquirir, tots els caps de setmana de juny,...

21 jul

Contalles del Delta

MónNatura Delta de l’Ebre proposa una activitat especial per als vespres d’aquest estiu, fins...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto