Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al puré de pastanaga i taronja: peleu i talleu les pastanagues a làmines. Coeu-les en aigua amb gas juntament amb la ratlladura de taronja durant 20 min.
  2. Escorreu les pastanagues amb la ratlladura de taronja i tritureu-ho amb la mantega amb l’ajuda del batedor de mà. Rectifiqueu-ho de sal i de pebre.
  3. Per a l’emulsió de coriandre: escaldeu el coriandre uns segons en aigua bullint i tritureu-lo amb un túrmix amb l’aigua d’escaldar i el rovell d’ou.
  4. Emulsioneu-ho amb l’oli fins a obtenir una textura de maionesa.
  5. Per coure el bacallà: poseu a escalfar l’oli a 80 ºC, amb els grans d’all, la fulla de llorer i els pebrots de Caiena. Confiteu-hi el bacallà durant 8 minuts aproximadament.
  6. Per al muntatge: Talleu el carbassó a làmines. Escalfeu el puré de pastanaga i col·loqueu-lo a la base del plat. Poseu el morro de bacallà al centre del plat i feu uns puntets decoratius amb l’emulsió de coriandre.
  7. Afegiu el Caviaroli damunt el puré i el bacallà, i decoreu amb la resta d’ingredients: les làmines de carbassó, la pols de regalèssia i els brots tendres.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: