Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  • Enfarineu els trossos de bacallà amb la farina d'arròs.
  • Poseu una cassola amb oli al foc, fregiu-hi el bacallà i afegiu-hi els alls secs laminats.
  • Quan el bacallà estigui fregit, afegiu-hi una cullerada de farina d'arròs, una culleradeta de pebre vermell i el fumet de peix.
  • Coeu-ho 10 min, afegiu-hi els 4 ous i tapeu-ho.
  • Quan passi el temps, apagueu el foc i deixeu la cassola tapada, perquè els ous s'acabin de coure.
  • Rectifiqueu-ho de sal i emplateu-ho.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: