Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per a l’oli d’alls: confiteu els alls i cobriu-los d’oli d’oliva.
  2. Per a l’escalivada: escaliveu el pebrot, l’albergínia i la ceba. Peleu-ho i talleu-ho tot ben petit. Amaniu-ho amb sal, oli i porradell picat. 
  3. Per a la galeta de festucs: barregeu i tritureu la farina, el sucre i els festucs amb el Thermomix (o túrmix). Quan estigui ben fi, afegiu-hi les clares d’ou i quan estigui tot a 40 ºC, poseu-hi la mantega. 
  4. Coeu-ho al forn en una safata al damunt d’una làmina de silicona 6 min. 
  5. Per a l’oli de festucs: tritureu l’oli i els festucs amb el curri. 
  6. Feu coure el bacallà en un cassó amb l’oli d’alls, al forn, a 60 ºC. Quan el cor estigui a 35 ºC, ja està a punt. Retireu l’oli d’alls i guardeu la mica d’aigua que deixa el bacallà. 
  7. Lligueu l’aigua del bacallà amb l’oli de festucs i feu el pil-pil de festucs.
  8. Muntatge: amb dues culleres, poseu l’escalivada al plat, amb forma de canalé. Al costat poseu-hi el bacallà amb el pil-pil de festucs i la galeta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 mai

Taller 'Cuina de mercat amb productes de temporada'

Sou uns cuinetes? Us agrada descobrir nous plats? Taller de cuina de mercat, amb productes de temporada i plats...

20 mai

Taller 'Recorregut gastronòmic per la cuina espanyola'

No viatjar per Espanya no és excusa per no tastar tot el nombre de plats que té aquesta cultura! Aquests...

21 mai

Taller 'Cuina vietnamita'

Us agrada la cuina vietnamita? No es tracta només d'una gastronomia exòtica i interessant, també...

21 mai

Passeig per les vinyes catalanes

Els vins són un dels productes estrella de les terres catalanes, per això es tracta d'un producte preuat...

Portada 227

ESPÀRRECS: 100% PRIMAVERA

  • Fer voltes de cargol
  • L’Ovni troba qui el comprengui

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto