Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per a l’oli d’alls: confiteu els alls i cobriu-los d’oli d’oliva.
  2. Per a l’escalivada: escaliveu el pebrot, l’albergínia i la ceba. Peleu-ho i talleu-ho tot ben petit. Amaniu-ho amb sal, oli i porradell picat. 
  3. Per a la galeta de festucs: barregeu i tritureu la farina, el sucre i els festucs amb el Thermomix (o túrmix). Quan estigui ben fi, afegiu-hi les clares d’ou i quan estigui tot a 40 ºC, poseu-hi la mantega. 
  4. Coeu-ho al forn en una safata al damunt d’una làmina de silicona 6 min. 
  5. Per a l’oli de festucs: tritureu l’oli i els festucs amb el curri. 
  6. Feu coure el bacallà en un cassó amb l’oli d’alls, al forn, a 60 ºC. Quan el cor estigui a 35 ºC, ja està a punt. Retireu l’oli d’alls i guardeu la mica d’aigua que deixa el bacallà. 
  7. Lligueu l’aigua del bacallà amb l’oli de festucs i feu el pil-pil de festucs.
  8. Muntatge: amb dues culleres, poseu l’escalivada al plat, amb forma de canalé. Al costat poseu-hi el bacallà amb el pil-pil de festucs i la galeta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jul

Biofira L'Ecològica de Solsona 2019

Coincidint amb la Setmana del Medi Ambient, que a Solsona se celebra del 15 al 21 de juliol, la ciutat acull una...

20 jul

Mercat Romà de Guissona 2019

Des de fa 23 anys, Guissona rememora el seu passat romà amb una festa on els visitants tenen l’oportunitat...

20 jul

Aplec del Romesco

A Santa Coloma de Queralt, la recepta del romesco passa de pares a fills i se n’ha perdut el rastre en el...

20 jul

X Jornades Gastronòmiques d'Empordàlia

El celler Empordàlia celebra la desena edició de les Jornades Gastronòmiques, on es pot gaudir del...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto