Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per a l’oli d’alls: confiteu els alls i cobriu-los d’oli d’oliva.
  2. Per a l’escalivada: escaliveu el pebrot, l’albergínia i la ceba. Peleu-ho i talleu-ho tot ben petit. Amaniu-ho amb sal, oli i porradell picat. 
  3. Per a la galeta de festucs: barregeu i tritureu la farina, el sucre i els festucs amb el Thermomix (o túrmix). Quan estigui ben fi, afegiu-hi les clares d’ou i quan estigui tot a 40 ºC, poseu-hi la mantega. 
  4. Coeu-ho al forn en una safata al damunt d’una làmina de silicona 6 min. 
  5. Per a l’oli de festucs: tritureu l’oli i els festucs amb el curri. 
  6. Feu coure el bacallà en un cassó amb l’oli d’alls, al forn, a 60 ºC. Quan el cor estigui a 35 ºC, ja està a punt. Retireu l’oli d’alls i guardeu la mica d’aigua que deixa el bacallà. 
  7. Lligueu l’aigua del bacallà amb l’oli de festucs i feu el pil-pil de festucs.
  8. Muntatge: amb dues culleres, poseu l’escalivada al plat, amb forma de canalé. Al costat poseu-hi el bacallà amb el pil-pil de festucs i la galeta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

26 gen

Gran Festa de la Calçotada 2020

Valls celebra el diumenge 26 de gener la 39ª festa popular al voltant del calçot, coincidint amb l’epicentre...

26 gen

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

25-26 gen

II Trufforum

L’edifici El Sucre, de Vic, tornarà a acollir el Trufforum, l’esdeveniment de referència...

26 gen

Diumenges de vins

Com molts caps de setmana, quan arriba el diumenge, l'ajuntament d'Alella ens proposa una de les activitats estrella...

Portada Cuina 236

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL EL NOU MITJÀ MULTIMEDIA APART + ULLERES VR

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto