Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Amb l’ajuda de l’eina adequada, feu unes boletes petites de patata i fregiu-les fins que siguin ben cuites de dins i cruixents per fora.
  2. Feu bullir les restes de patates fins que estiguin ben toves, passeu-les pel passapuré i després passeu-les pel túrmix, emulsionant-ho amb una mica d’oli d’oliva i rectificant-ho de sal.
  3. A part, poseu l’all, el llorer i farigola amb els dos tipus d’oli al foc i deixeu que es vagi fent una infusió de tots els gustos.
  4. Marqueu el bacallà pel costat de la pell i poseu-lo dins de l’oli infusionat 5 min a 65 ºC, sense deixar que arrenqui el bull.
  5. Talleu el pa congelat amb ajuda d’un tallador d’embotits i feu-ne llesques al llarg i molt fines. Poseu-hi a sobre una mica de mantega fosa i piqueu-hi farigola fresca. Poseu un rovell d’ou a sobre de cada llesca. Embolcalleu-les com si es tractés de canelons i poseu-les al forn 2 min a 200 ºC.
  6. Repartiu en quatre plats el puré de patates molt calent, les boletes ben cruixents, el bacallà, i acabeu-ho amb la llesca amb el rovell d’ou al damunt de tot, i així quan el trenqueu s’uniran tots els ingredients harmonitzant els sabors.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: