Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Abans de cuinar el bacallà Skrei, has de posar-lo en salmorra per potenciar-ne el gust. Per fer-ho, posa 100 g de sal en un cassó i afegeix-hi 20 cl d'aigua. Fes que arrenqui el bull i deixa que la sal es dissolgui. Retira el cassó del foc i afegeix-hi la pela d'una llimona i 80 cl d'aigua més. Deixa que es refredi i submergeix-hi el bacallà Skrei durant 30 minuts. Passat el temps, escorre el bacallà i eixuga'l bé amb paper absorbent. El tindràs a punt per consumir-lo o el pots guardar a la nevera fins a l'endemà. Si ho conserves, recorda treure'l un parell d'hores abans de cuinar-lo de la nevera perquè agafi temperatura.

Preparació

  1. Talleu tota la verdura i els bolets en bastons de la mateixa mida.
  2. Poseu el wok al foc. Espereu que estigui ben calent i afegiu-hi un raig d'oli d'oliva. Incorporeu-hi els pebrots, els espàrrecs, els alls tendres i les mongetes verdes. Salteu-ho durant 5 min.
  3. Afegiu-hi els bolets i salteu-ho durant 2 min més.
  4. Tireu sobre les verdures un rajolí de salsa de soja i doneu-hi un parell de voltes. Retireu-ho del foc.
  5. Mentre es fa la verdura, enforneu el bacallà durant 10 min a 180 ºC, aproximadament. El bacallà estarà al punt quan el seu interior arribi a 40 ºC.
  6. Serviu les verdures i a sobre disposeu-hi el bacallà. Acabeu el plat amb un raig d'oli d'oliva.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: