Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Esmolleu el bacallà i afegiu-hi l'oli. Reserveu-ho.
  2. Talleu el tomàquet kumato a rodanxes.
  3. Per fer la vinagreta, poseu en un bol el vinagre i la mel. Emulsioneu-ho amb oli fins a obtenir la consistència desitjada. Rectifiqueu-ho de sal i de pebre.
  4. Per muntar el plat, poseu una base de tomàquet, una fulla de shiso i el bacallà. Amaniu-ho amb la vinagreta dolça de mostassa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: