Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu la col i la pastanaga trossejades amb el iogurt, afegiu-hi una mica de suc de llimona i la sal, i remeneu-ho tot amb la finalitat que l'amanida de col s'estovi lleugerament.
  2. A continuació, afegiu-hi els grills de poma.
  3. Peleu l'alvocat, treieu-li la llavor, i després bateu-ho amb la batedora de mà juntament amb el mató, el pebre de Caiena, la sal i una mica de suc de llimona.
  4. Obriu la baguet, unteu-ne la part inferior amb una capa abundant de mató amb alvocat, recobriu-ho amb el salmó fumat i afegiu-hi l'amanida de col amb pomes.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: