Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu la col i la pastanaga trossejades amb el iogurt, afegiu-hi una mica de suc de llimona i la sal, i remeneu-ho tot amb la finalitat que l'amanida de col s'estovi lleugerament.
  2. A continuació, afegiu-hi els grills de poma.
  3. Peleu l'alvocat, treieu-li la llavor, i després bateu-ho amb la batedora de mà juntament amb el mató, el pebre de Caiena, la sal i una mica de suc de llimona.
  4. Obriu la baguet, unteu-ne la part inferior amb una capa abundant de mató amb alvocat, recobriu-ho amb el salmó fumat i afegiu-hi l'amanida de col amb pomes.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: