Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu les cireres i espinyoleu- les. Coeu-les a foc lent amb 100 g de sucre i un rajolí d'aigua, 20 min, fins que s'estovin completament.
  2. Retireu-ho del foc i deixeu-ho refredar.
  3. D’una banda, barregeu 100 g de gelat i 100 ml de nata, i, d'altra banda, barregeu la resta del gelat i la nata amb les cireres cuites amb el seu suc (reserveu unes quantes cireres cuites per al final).
  4. Tritureu la mescla una mica amb la batedora, sense fer-ne un puré, que quedin trossets de cirera.
  5. Ompliu els gots alternant els batuts de dos colors, sense arribar-los a barrejar del tot, perquè es vegin dos colors, blanc i cirera.
  6. Acabeu-ho amb nata en esprai i les cireres guardades. Serviu-ho de seguida.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 255

REVOLUCIONEM EL NADAL!

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto