Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu el plàtan i el kiwi, i trossegeu-los. No cal que siguin talls perfectes, ja que els triturareu.
  2. Introduïu la fruita juntament amb les fulles d'espinacs, el suc de llima i tritureu-ho tot.
  3. Podeu afegir-hi major o menor quantitat d'aigua en funció de la consistència que vulgueu aconseguir.
  4. Opcionalment, s'hi poden afegir unes llavors de xia, que aportaran espessor i un punt cruixent a la barreja.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: