Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu la farina, la llet, la nata i la mantega tallada a daus en un bol. Pasteu-ho fins que quedi una massa fina que no s’enganxi a les mans.
  2. Talleu la massa en tres trossos.
  3. Escampeu sobre la taula una quantitat generosa de sucre i estireu-hi les boletes de massa amb el corró, donant-los forma de coca.
  4. Disposeu-les sobre una safata que haureu folrat amb paper i empolsineu-les amb una mica més de sucre.
  5. Poseu-ho al forn uns 30-40 min a 150 ºC, fins que estiguin ben torrades. 
  6. Serviu-les tallades a trossos.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: