Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per als tomàquets en almívar: escaldeu els tomàquets amb aigua bullent i peleu-los. Talleu-los per la meitat, poseu-hi sucre al damunt i deixeu-los reposar tota la nit a temperatura ambient, tapats amb un drap.
  2. L’endemà, poseu els tomàquets (que hauran deixat anar l’aigua i s’hauran semiconfitat) en un cassó amb 1 litre d’aigua i les peles de les llimones, i feu-los bullir 40 min.
  3. Afegiu el suc de les llimones al cassó i retireu la cassola del foc. Ompliu pots de vidre amb els tomàquets i el líquid fins a dalt de tot, tanqueu els pots i gireu-los cap per avall mentre estiguin calents, perquè facin el buit i es puguin conservar al rebost.
  4. Per al bescuit: tritureu el pa integral a trossos grossos (millor si ho feu al morter).
  5. Munteu les clares dels ous amb la batedora, i quan estiguin a mig muntar afegiu-hi el sucre blanc.
  6. Munteu els rovells i el sucre morè.
  7. Barregeu-ho en aquest ordre: poseu els rovells muntats en un bol i afegiu-hi l’oli, el pa i, finalment, les clares. Barregeu-ho amb una llengua amb moviments envoltants i poseu-ho en un recipient metàl·lic d’uns 5 cm d’alt. Congeleu-ho 2
  8. Traieu la safata del congelador i torneu-ho a remenar tot amb una cullera. Poseu-ho al congelador 1 h més i torneu-ho a remenar.
  9. Reserveu-ho al congelador fins al moment de muntar la recepta.
  10. Escalfeu una mica un cercle metàl·lic, poseu-lo sobre el bescuit i pressioneu fins a tallar-lo. Poseu el cilindre de bescuit al centre d’un plat fondo i, al damunt, afegiu-hi un tall de formatge i un tomàquet verd confitat tallat a rodanxes. Acabeu-ho amb una fulla d’alfàbrega fregida empolsada amb sucre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

21 nov

Cava Sound 2019

Arriba el Cava Sound, el festival que reuneix cava i música en directe en un ambient únic. El 21 de novembre,...

22 nov

Tallers de tardor del cicle gastronòmic (R)EVOLUCIÓ A LA CUINA

Aquesta tardor, el Mercat de la Plaça de Cuba us convida a fer la revolució a la cuina. Amb quatre activitats...

23 nov

Subhasta solidària del Trepat

L’Associació Festa del Trepat i la Plataforma Riuada Solidària han organitzat una subhasta d'art...

23 nov

Tallers Món Sant Benet 2019

Cada cap de setmana, del dissabte 19 d'octubre al 29 de gener, el monestir de Sant Benet i la Fundació Alícia...

Portada Cuina 233

VIETNAM. L'ÚLTIM SECRET DEL REBOST ASIÀTIC

  • Panellets d'autor
  • Rosa Vallespí

UN ANY DE CUINA PER 19,90€ I DE REGAL LA REVISTA APART

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto