Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al bescuit: poseu a bullir la nata amb el sucre i el canonet de vainilla, que haureu obert per la meitat i rascat amb la punta d'un ganivet, perquè la polpa es desprengui amb més facilitat. Quan arrenqui el bull, retireu-ho del foc i afegiu-hi els rovells tot remenant-ho energèticament amb una espàtula.
  2. Afegiu-hi la fulla de gelatina (prèviament hidratada amb aigua freda) i, quan s'hagi dissolt, traieu el canonet, incorporeu-hi el recuit de drap i tritureu-ho perquè quedi una crema ben fina. Deixeu-ho reposar 24 h a la nevera.
  3. L'endemà, poseu-ho en motlles individuals, tipus cèrcols, amb una làmina de plàstic al voltant perquè una vegada congelats els bescuits de recuit els pugueu desemmotllar amb més facilitat.
  4. Per a la salsa de xocolata: poseu l'aigua, la nata i el sucre a bullir. Quan arrenqui el bull, tireu-hi la xocolata ratllada i feu-ho coure 2 min.
  5. Quan torni a arrencar el bull, deixeu-ho coure 2 min més i coleu-ho.
  6. Serviu els bescuits glacé de crema catalana i bescuit de recuit de drap amb la salsa de xocolata a la pedra calenta pel damunt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

15 ago

Històries de vi al Monestir

Sabíeu que el monestir de Sant Benet va ser un gran productor del vi? Durant segles els monjos elaboraren...

27 ago

Tast maridatge de formatges i vins de les Vinyes del Convent

Els dies 13 i 27 d’agost, el sommelier Javier Campo dirigirà un tast de formatges i vins...

29 ago

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto