Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per al bescuit: poseu a bullir la nata amb el sucre i el canonet de vainilla, que haureu obert per la meitat i rascat amb la punta d'un ganivet, perquè la polpa es desprengui amb més facilitat. Quan arrenqui el bull, retireu-ho del foc i afegiu-hi els rovells tot remenant-ho energèticament amb una espàtula.
  2. Afegiu-hi la fulla de gelatina (prèviament hidratada amb aigua freda) i, quan s'hagi dissolt, traieu el canonet, incorporeu-hi el recuit de drap i tritureu-ho perquè quedi una crema ben fina. Deixeu-ho reposar 24 h a la nevera.
  3. L'endemà, poseu-ho en motlles individuals, tipus cèrcols, amb una làmina de plàstic al voltant perquè una vegada congelats els bescuits de recuit els pugueu desemmotllar amb més facilitat.
  4. Per a la salsa de xocolata: poseu l'aigua, la nata i el sucre a bullir. Quan arrenqui el bull, tireu-hi la xocolata ratllada i feu-ho coure 2 min.
  5. Quan torni a arrencar el bull, deixeu-ho coure 2 min més i coleu-ho.
  6. Serviu els bescuits glacé de crema catalana i bescuit de recuit de drap amb la salsa de xocolata a la pedra calenta pel damunt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 oct

III Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l'Arròs de Tardor

Com ja es tradició, el poble tarragoní de Mont-roig del Camp i Miami Platja celebra unes jornades dedicades...

17 oct

Palamós Gastronòmic 2019

Participar en un showcoking de cuina marinera, fer una visita guiada a la subhasta del peix o participar...

17 oct

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

17 oct

Jornades gastronòmiques 'La poma a la cuina'

Pomes farcides de carn, amb botifarra dolça, amb confit de pinya o amanida de formatge fresc, entre d'altres. Tornen...

Portada Cuina 232

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto