Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu els ous durs i trossegeu-los programant 6 segons, velocitat 6. Traieu-ho i reserveu-ho.
  2. Poseu tots els ingredients de la beixamel al vas, excepte el formatge manxego, i programeu 12 min, 100 ºC, velocitat 2 ½. Afegiu-hi els ous reservats i barregeu-ho amb l'espàtula.
  3. Deixeu refredar la massa.
  4. Formeu les croquetes i introduïu dins de cada croqueta un bastonet de formatge manxego al centre. Tanqueu-les bé i arrebosseu-les amb ou batut i pa ratllat.
  5. Fregiu-les en oli abundant fins que quedin daurades.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: