Troba la teva recepta

Preparació

  1. Barregeu la sal, l’oli, les pells i els cors de les 2 peres i el pebre rosa. Cobriu el tros de bou amb aquesta barreja i deixeu-ho marinar durant 6 h. Després, renteu la carn i emboliqueu-la amb paper transparent formant un rul·lo. Congeleu-lo.
  2. Retireu-lo del congelador 30 min abans de preparar-lo. Talleu el rul·lo a làmines fines i col·loqueu-lo en un plat com un carpaccio.
  3. Talleu una de les peres a tires i reserveu-les. Talleu l’altra pera per la meitat, escalopeu-la en làmines fines i estireu-la con un ventall.
  4. En una paella amb mantega i a foc lent daureu-les lleugerament per la part interior. Empolseu-les amb sucre i poseu-les al forn a 150 ºC durant 5 min.
  5. Col·loqueu la pera enfornada sobre el bou i poseu-li al voltant els espinacs amanits, les tires de pera, uns grans de pebre rosa, porradell i amaniu la carn amb oli verge.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 mar

Menú a 4 mans de març a Tunateca Balfegó

L'estrella Michelin del mes de març a Tunateca Balfegó arriba del restaurant Yugo The Bunker, a Madrid....

23 mar

Busquem l''Homo alimentarius'

Els dissabtes i diumenges, a les 13 h, Món Sant Benet estrena una activitat nova per trobar l’'Homo...

23 mar

Visita als Jardins de la Serreta i taller de planter

Els jardins de la Serreta són una finca al bell mig de Collserola on es treballa el conreu d’hortalisses...

23 mar

Jornada d'observació del Plor de la Vinya

A mitjan març, la vida torna al Penedès i es pot observar un fenomen curt però interessant a les...

Portada CUINA 225

COM A CASA! POSEM COPENHAGUEN A TAULA

  • Celebrem els 18 anys del CUINA!
  • Una arrosseria bistronòmica (i més)

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto