Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-TE ARA A CUINA AMB UN PREU ESPECIAL!

Preparació

  1. Barregeu la sal, l’oli, les pells i els cors de les 2 peres i el pebre rosa. Cobriu el tros de bou amb aquesta barreja i deixeu-ho marinar durant 6 h. Després, renteu la carn i emboliqueu-la amb paper transparent formant un rul·lo. Congeleu-lo.
  2. Retireu-lo del congelador 30 min abans de preparar-lo. Talleu el rul·lo a làmines fines i col·loqueu-lo en un plat com un carpaccio.
  3. Talleu una de les peres a tires i reserveu-les. Talleu l’altra pera per la meitat, escalopeu-la en làmines fines i estireu-la con un ventall.
  4. En una paella amb mantega i a foc lent daureu-les lleugerament per la part interior. Empolseu-les amb sucre i poseu-les al forn a 150 ºC durant 5 min.
  5. Col·loqueu la pera enfornada sobre el bou i poseu-li al voltant els espinacs amanits, les tires de pera, uns grans de pebre rosa, porradell i amaniu la carn amb oli verge.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 259

BOJOS PELS ARROSSOS SECS!

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Josep Moreno

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto