Troba la teva recepta

Preparació

  1. Barregeu la sal, l’oli, les pells i els cors de les 2 peres i el pebre rosa. Cobriu el tros de bou amb aquesta barreja i deixeu-ho marinar durant 6 h. Després, renteu la carn i emboliqueu-la amb paper transparent formant un rul·lo. Congeleu-lo.
  2. Retireu-lo del congelador 30 min abans de preparar-lo. Talleu el rul·lo a làmines fines i col·loqueu-lo en un plat com un carpaccio.
  3. Talleu una de les peres a tires i reserveu-les. Talleu l’altra pera per la meitat, escalopeu-la en làmines fines i estireu-la con un ventall.
  4. En una paella amb mantega i a foc lent daureu-les lleugerament per la part interior. Empolseu-les amb sucre i poseu-les al forn a 150 ºC durant 5 min.
  5. Col·loqueu la pera enfornada sobre el bou i poseu-li al voltant els espinacs amanits, les tires de pera, uns grans de pebre rosa, porradell i amaniu la carn amb oli verge.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 mai

Mostast. Els vitralls de l'església d'Alella

Mentre els adults gaudeixen de l'Enotast, els més petits troben el seu espai al Mostast, un taller didàctic...

17-26 mai

Gastrotour Salou 2019

La Costa Daurada és sinònim de bona cuina. Per difondre-la, diversos bars i restaurants participaran...

26 mai

Et portem a l'hort: hort medieval, des dels pagesos fins als càtars i la Cort

Tomating organitza una sèrie de sessions per tal que la gent pugui descobrir, aprendre i gaudir de la vida...

26 mai

Diumenges de Vins. Entre el mar i la muntanya

Contrast i potència. Així es defineix una nova edició dels Diumenges de Vins, el cicle de tasts...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto