Troba la teva recepta

Preparació

  1. Talleu la pasta brick en quadrats de 5 x 5 cm. Peleu la pera i talleu-la a daus menuts. Talleu una part del camembert a daus.
  2. Munteu els paquets: al mig de la pasta brick poseu el dau de formatge i, a sobre, els dauets de pera. Tanqueu els paquets i pinteu-los amb ou batut perquè brillin i perquè quedin els paquets segellats.
  3. Col·loqueu els paquets en una safata i introduïu-los al forn, preescalfat, 5 min a 180 ºC.
  4. Mentrestant, feu una salsa de camembert, simplement triturant la resta del camembert amb la nata líquida ben calenta.
  5. Muntatge: en el platet de l’aperitiu, poseu en la base la salsa de camembert, a sobre unes fulles d’espinacs tendres i al damunt el paquet de camembert i pera. Es pot acabar el plat amb unes línies de reducció de vinagre de Mòdena, que podeu fer vosaltres mateixos deixant-lo coure lentament amb una mica de sucre fins que agafi una textura de caramel. També la podeu comprar ja feta en comerços especialitzats.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 set

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

20 set

Dia Mundial de la Paella

La paella s'ha convertit en la icona gastronòmica de València, i el 20 de setembre n'és el dia mundial....

21 set

Verema a Albet i Noya

Amb motiu de la verema d'enguany, Albet i Noya obre les seves portes per tal d'oferir a petits i grans una nova...

21 set

'Matí de verema' amb la Família Torres

La Família Torres organitza, un any més, unes activitats pensades per donar a conèixer el món...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto