Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Deixeu descongelar les broquetes en la nevera, sobre una safata amb reixeta, durant unes 8 h.
  2. Salteu a foc fort amb una mica d'oli el pebrot tricolor perquè es descongeli, i retireu-ho.
  3. Talleu els grans d'all a rodanxes i, en un cassó, escalfeu 80 ml d'oli d'oliva amb els alls i els pebrots.
  4. Cuineu-ho suaument i, posteriorment, tritureu-ho amb la batedora, afegint-hi unes gotes de llimona, sal i els dos glaçons d'all i julivert.
  5. Salpebreu les broquetes. Marqueu-les en una paella amb poc oli, aproximadament 40 segons per cada costat. També les podeu fornejar uns 8 minuts, amb un raig d'oli.
  6. Aboqueu el pil-pil sobre els gambots i escalfeu-ho un minut més.
  7. Podeu fer servir aquesta recepta amb unes patates a rodanxes fregides o al forn.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: