Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

1. Poseu en un recipient el bacallà, les cues de llagostí, els xampinyons, els tomàquets i el pebrot verd.
2. Afegiu per sobre la farigola, el pebre, l’all, la llimona i l’oli d’oliva. Aquesta mescla ha de macerar a la nevera durant 2 hores.
3. Un cop hagi macerat, enfileu a les broquetes els ingredients macerats alternats: el bacallà, el pebrot verd, els llagostins, els xampinyons i, per úñtim, els tomàquets cirerols.
4. Coeu les broquetes a foc viu per ambdós costats, o bé, coeu-les al forn en una safata, a una temperatura d'uns 200 ºC.

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

Aquesta setmana

17 abr

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada Cuina 248

SALSES ORIENTALS. EL PODER DE L'UMAMI

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Janina i Xavi Rutia

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 49,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto