Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Mentre poseu un cassó amb aigua mineral i una mica de sal a bullir, en un altre cassó feu un roux.
  2. Talleu el bròquil tot mantenint els "arbrets", reserveu-ne els "troncs" més gruixuts i talleu-los a daus molt petits.
  3. Escaldeu els "arbrets" 4 minuts i traieu-los del foc amb una aranya. Després, poseu-los dins d'un bol amb aigua freda i glaçons per tallar-ne la cocció.
  4. A la mateixa aigua de cocció dels "arbrets", escaldeu-hi durant 1 min les tiges gruixudes del bròquil tallades a daus. Coleu-ho i passeu-ho en un bol amb un raig de vinagre de xerès i un d'oli. Reserveu-ho.
  5. Bulliu nata i llet amb un polsim de sal, 50 g de mozzarella i els quatre ous, prèviament bullits i ratllats. 
  6. Un cop ha arrencat el bull, tireu-hi el roux.
  7. No deixeu de remenar-ho.
  8. Munteu la safata amb el bròquil i la beixamel i tireu-hi el que us queda de mozzarella ben repartida per sobre. Poseu-ho a la part alta del forn, 6 min, a 220 graus.
  9. Traieu-ho del forn i afegiu-hi les tiges gruixudes i avinagrades que teníeu reservades. Serviu-ho amb una mica de pebre blanc.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: