Troba la teva recepta

Preparació

  1. Mentre poseu un cassó amb aigua mineral i una mica de sal a bullir, en un altre cassó feu un roux.
  2. Talleu el bròquil tot mantenint els "arbrets", reserveu-ne els "troncs" més gruixuts i talleu-los a daus molt petits.
  3. Escaldeu els "arbrets" 4 minuts i traieu-los del foc amb una aranya. Després, poseu-los dins d'un bol amb aigua freda i glaçons per tallar-ne la cocció.
  4. A la mateixa aigua de cocció dels "arbrets", escaldeu-hi durant 1 min les tiges gruixudes del bròquil tallades a daus. Coleu-ho i passeu-ho en un bol amb un raig de vinagre de xerès i un d'oli. Reserveu-ho.
  5. Bulliu nata i llet amb un polsim de sal, 50 g de mozzarella i els quatre ous, prèviament bullits i ratllats. 
  6. Un cop ha arrencat el bull, tireu-hi el roux.
  7. No deixeu de remenar-ho.
  8. Munteu la safata amb el bròquil i la beixamel i tireu-hi el que us queda de mozzarella ben repartida per sobre. Poseu-ho a la part alta del forn, 6 min, a 220 graus.
  9. Traieu-ho del forn i afegiu-hi les tiges gruixudes i avinagrades que teníeu reservades. Serviu-ho amb una mica de pebre blanc.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

17 gen

Taller per escalfar-nos Nou! 2020

El divendres 17 de gener, de 20.15 a 21.45 h, es durà a terme al Centre Cívic Sagrada Família un...

17-19 gen

Fira de l'Oli i les Garrigues 2020

Les Borges Blanques és la capital de l’oli de Catalunya i, des de fa 56 anys, s’hi celebra la...

19 gen

Fira del Fesol 2020

A Catalunya, per Sant Antoni, se celebren moltes fires, i una de les més destacades és la de Santa Pau,...

19 gen

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

Portada 235

SUPER SANS! TRUCS PER ESTRENAR BÉ EL 2020

  • Formatges singulars
  • L'alè de la Mediterrània en un bistrot d'Esparreguera

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto