Preparació
- Netegeu les bruixes i escateu-les. Filetegeu-les traient dos filets de cada banda.
- Per al farcit, piqueu tots els ingredients a daus petits. Salteu-los a la paella o en un wok, amb oli d'oliva, començant per la ceba, continuant pel carbassó i els xiitakes, i acabant amb els tomàquets. Salpebreu el conjunt.
- Per a la salsa, escaldeu la ruca amb aigua bullent durant 4 s. Refredeu-la amb aigua amb gel i reserveu-la.
- Sofregiu una ceba picada ben petita. Quan sigui cuita, afegiu-hi el vi blanc i deixeu-ho reduir. Afegiu-hi l'aigua i feu bullir el conjunt 10 min. Tot seguit, afegiu-hi la ruca i apagueu el foc. Tritureu-ho i coleu-ho.
- Aixafeu els filets de bruixa una mica. Feu una base superposant uns mil·límetres cada filet i poseu-hi el farcit al mig. Feu uns farcells enrotllant els filets i claveu-hi un escuradents per tal que no s'obrin els filets.
- Feu-los coure al vapor uns 15 min. Emplateu-ho i salseu els farcells.