Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Demaneu a la peixateria que us facin filets de les bruixes i que els treguin la pell superior. El millor és comprar bruixes de mida mitjana, perquè els rotllets no siguin gaire grossos.
  2. En una safata de forn amb un bon raig d’oli, poseu els grans d’all picats. Demaneu a un adult que us ajudi a coure’ls, a 200 ºC, uns 5 min, o fins que prenen color.
  3. Si teniu un pelador, peleu els tomàquets, talleu-los de qualsevol manera i afegiu-los a la safata de forn on teniu els alls. Salpebreu-ho i afegiu-hi una cullerada de sucre. Poseu-ho al forn uns 20 min.
  4. Tritureu les olives amb una mica d’oli d’oliva, que us ajudarà a poder-les triturar millor. Si no teniu experiència amb el túrmix, demaneu a un adult que faci aquest pas.
  5. Estireu els filets de bruixa i pinteu-los amb el paté d’olives. Poseu-hi les ametlles granet per sobre, emboliqueu el filet i tanqueu-lo amb un escuradents.
  6. Demaneu ajuda per treure la safata del forn amb els tomàquets cuits i aixafeu-los una mica amb una forquilla.
  7. Poseu els rotlles de bruixa a la safata per sobre dels tomàquets cuits, amaniu-los amb un raig d’oli d’oliva i enforneu-los, a 180 ºC, uns 10 min.

El consell

Si voleu, quan poseu els tomàquets al forn, podeu aprofitar per afegir-hi unes patates tallades a rodanxes. D’aquesta manera, tindreu un plat únic la mar de complet!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 281

TOT EL SABOR DE L'ESTIU!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Maria Solivellas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: