Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Demaneu a la peixateria que us facin filets de les bruixes i que els treguin la pell superior. El millor és comprar bruixes de mida mitjana, perquè els rotllets no siguin gaire grossos.
  2. En una safata de forn amb un bon raig d’oli, poseu els grans d’all picats. Demaneu a un adult que us ajudi a coure’ls, a 200 ºC, uns 5 min, o fins que prenen color.
  3. Si teniu un pelador, peleu els tomàquets, talleu-los de qualsevol manera i afegiu-los a la safata de forn on teniu els alls. Salpebreu-ho i afegiu-hi una cullerada de sucre. Poseu-ho al forn uns 20 min.
  4. Tritureu les olives amb una mica d’oli d’oliva, que us ajudarà a poder-les triturar millor. Si no teniu experiència amb el túrmix, demaneu a un adult que faci aquest pas.
  5. Estireu els filets de bruixa i pinteu-los amb el paté d’olives. Poseu-hi les ametlles granet per sobre, emboliqueu el filet i tanqueu-lo amb un escuradents.
  6. Demaneu ajuda per treure la safata del forn amb els tomàquets cuits i aixafeu-los una mica amb una forquilla.
  7. Poseu els rotlles de bruixa a la safata per sobre dels tomàquets cuits, amaniu-los amb un raig d’oli d’oliva i enforneu-los, a 180 ºC, uns 10 min.

El consell

Si voleu, quan poseu els tomàquets al forn, podeu aprofitar per afegir-hi unes patates tallades a rodanxes. D’aquesta manera, tindreu un plat únic la mar de complet!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

13 ago

Tast maridatge de formatges i vins de les Vinyes del Convent

Els dies 13 i 27 d’agost, el sommelier Javier Campo dirigirà un tast de formatges i vins...

15 ago

Històries de vi al Monestir

Sabíeu que el monestir de Sant Benet va ser un gran productor del vi? Durant segles els monjos elaboraren...

29 ago

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto