Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Demaneu a la peixateria que us facin filets de les bruixes i que els treguin la pell superior. El millor és comprar bruixes de mida mitjana, perquè els rotllets no siguin gaire grossos.
  2. En una safata de forn amb un bon raig d’oli, poseu els grans d’all picats. Demaneu a un adult que us ajudi a coure’ls, a 200 ºC, uns 5 min, o fins que prenen color.
  3. Si teniu un pelador, peleu els tomàquets, talleu-los de qualsevol manera i afegiu-los a la safata de forn on teniu els alls. Salpebreu-ho i afegiu-hi una cullerada de sucre. Poseu-ho al forn uns 20 min.
  4. Tritureu les olives amb una mica d’oli d’oliva, que us ajudarà a poder-les triturar millor. Si no teniu experiència amb el túrmix, demaneu a un adult que faci aquest pas.
  5. Estireu els filets de bruixa i pinteu-los amb el paté d’olives. Poseu-hi les ametlles granet per sobre, emboliqueu el filet i tanqueu-lo amb un escuradents.
  6. Demaneu ajuda per treure la safata del forn amb els tomàquets cuits i aixafeu-los una mica amb una forquilla.
  7. Poseu els rotlles de bruixa a la safata per sobre dels tomàquets cuits, amaniu-los amb un raig d’oli d’oliva i enforneu-los, a 180 ºC, uns 10 min.

El consell

Si voleu, quan poseu els tomàquets al forn, podeu aprofitar per afegir-hi unes patates tallades a rodanxes. D’aquesta manera, tindreu un plat únic la mar de complet!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

11-21 oct

Jornades Gastronòmiques de l’Arrossejat 2018

L’Ametlla de Mar viu unes jornades gastronòmiques dedicades a un dels plats més tradicionals de...

20-21 oct

IV Festival Tapes del Món

Les Tapes del Món aterren per quarta vegada a la rambla Marina per donar a conèixer la cultura gastronòmica...

21 oct

2a Mostra de Productes Gurmet al Priorat

Clos Figueras organitza aquesta jornada en què participen més d'una desena de productors d'arreu...

18-21 oct

11a Fira del Bolet i el Boletaire

La tardor és la millor època de l’any per collir i tastar bolets. A Solsona ho saben prou bé,...

Portada Cuina 220

CARBASSA: MOLT MÉS PODEROSA DEL QUE US IMAGINÀVEU!

  • Caçar bolets fora del bosc
  • Una mirada pròpia de la cuina de muntanya

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto