Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Demaneu a la peixateria que us facin filets de les bruixes i que els treguin la pell superior. El millor és comprar bruixes de mida mitjana, perquè els rotllets no siguin gaire grossos.
  2. En una safata de forn amb un bon raig d’oli, poseu els grans d’all picats. Demaneu a un adult que us ajudi a coure’ls, a 200 ºC, uns 5 min, o fins que prenen color.
  3. Si teniu un pelador, peleu els tomàquets, talleu-los de qualsevol manera i afegiu-los a la safata de forn on teniu els alls. Salpebreu-ho i afegiu-hi una cullerada de sucre. Poseu-ho al forn uns 20 min.
  4. Tritureu les olives amb una mica d’oli d’oliva, que us ajudarà a poder-les triturar millor. Si no teniu experiència amb el túrmix, demaneu a un adult que faci aquest pas.
  5. Estireu els filets de bruixa i pinteu-los amb el paté d’olives. Poseu-hi les ametlles granet per sobre, emboliqueu el filet i tanqueu-lo amb un escuradents.
  6. Demaneu ajuda per treure la safata del forn amb els tomàquets cuits i aixafeu-los una mica amb una forquilla.
  7. Poseu els rotlles de bruixa a la safata per sobre dels tomàquets cuits, amaniu-los amb un raig d’oli d’oliva i enforneu-los, a 180 ºC, uns 10 min.

El consell

Si voleu, quan poseu els tomàquets al forn, podeu aprofitar per afegir-hi unes patates tallades a rodanxes. D’aquesta manera, tindreu un plat únic la mar de complet!

Més receptes amb Peix i marisc

Sorell escabetxat Sense
lactosa

Sorell escabetxat

Per Espai del Peix de Palamós

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 ago

Contalles del Delta

MónNatura Delta de l’Ebre proposa una activitat especial per als vespres d’aquest estiu, fins...

17 ago

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

18 ago

Mercat del Préssec d’Ordal 2018

A la plaça de Subirats de Sant Pau d’Ordal es podrà adquirir, tots els caps de setmana de juny,...

20 ago

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

Portada 218

BRUNCH MEDITERRANI: RECEPTES PER VIATJAR DE GRÈCIA AL MARROC

  • El Penedès que empeny
  • El gran restaurant d'hotel rejoveneix

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto