Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Prepareu una maionesa d’all posant al got de la batedora el rovell d'ou, un polsim de sal, unes gotes de suc de llimona i l'oli. Emulsioneu-ho bé amb la batedora perquè quedi una maionesa amb consistència. Reserveu-ho.
  2. Daureu-ho en una cassola, amb una mica d'oli, el lluç, el rap i les gambes.
  3. Retireu-ho i elimineu qualsevol resta de pell, espines o closca que pogués tenir. Reserveu-ho.
  4. Poseu els musclos, tapeu-ho i deixeu que s'obrin. Reserveu-ho.
  5. Feu el mateix amb les cloïsses. Retireu, rebutjeu les valves i reserveu-les.
  6. Aboqueu la Crema de Marisc Aneto a la cassola, afegiu-hi el peix trossejat i el marisc reservat, i feu que arrenqui el bull.
  7. Serviu-ho acompanyat de les llesques de pa torrat amb una mica de maionesa d'all o allioli i escampeu-hi julivert picat per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto