Preparació
- Prepareu una maionesa d’all posant al got de la batedora el rovell d'ou, un polsim de sal, unes gotes de suc de llimona i l'oli. Emulsioneu-ho bé amb la batedora perquè quedi una maionesa amb consistència. Reserveu-ho.
- Daureu-ho en una cassola, amb una mica d'oli, el lluç, el rap i les gambes.
- Retireu-ho i elimineu qualsevol resta de pell, espines o closca que pogués tenir. Reserveu-ho.
- Poseu els musclos, tapeu-ho i deixeu que s'obrin. Reserveu-ho.
- Feu el mateix amb les cloïsses. Retireu, rebutjeu les valves i reserveu-les.
- Aboqueu la Crema de Marisc Aneto a la cassola, afegiu-hi el peix trossejat i el marisc reservat, i feu que arrenqui el bull.
- Serviu-ho acompanyat de les llesques de pa torrat amb una mica de maionesa d'all o allioli i escampeu-hi julivert picat per sobre.