Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Prepareu una maionesa d’all posant al got de la batedora el rovell d'ou, un polsim de sal, unes gotes de suc de llimona i l'oli. Emulsioneu-ho bé amb la batedora perquè quedi una maionesa amb consistència. Reserveu-ho.
  2. Daureu-ho en una cassola, amb una mica d'oli, el lluç, el rap i les gambes.
  3. Retireu-ho i elimineu qualsevol resta de pell, espines o closca que pogués tenir. Reserveu-ho.
  4. Poseu els musclos, tapeu-ho i deixeu que s'obrin. Reserveu-ho.
  5. Feu el mateix amb les cloïsses. Retireu, rebutjeu les valves i reserveu-les.
  6. Aboqueu la Crema de Marisc Aneto a la cassola, afegiu-hi el peix trossejat i el marisc reservat, i feu que arrenqui el bull.
  7. Serviu-ho acompanyat de les llesques de pa torrat amb una mica de maionesa d'all o allioli i escampeu-hi julivert picat per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 mai

Fonaments de la cuina: fruites i verdures

Amb la primavera arriben les fruites més vermelloses i amb més antioxidants: maduixes, cireres, albercocs,...

24 mai

Taller de cuina amb algues

Les algues són una font excepcional d'oligoelements, vitamines i minerals que ens ajuden a depurar l'organisme....

24 mai

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

24 mai

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto