Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu la crema de llet. Afegiu-hi la xocolata i després els 2 g de cacau en pols. Retireu-ho del foc i poseu la preparació en el recipient d’un batedor elèctric. Bateu-ho a velocitat reduïda fins que la preparació estigui freda i incorporeu-hi la tòfona ratllada.
  2. Feu unes boles de 2 o 3 cm de diàmetre i poseu-les a la nevera.
  3. Barregeu la farina amb el sucre, la sal i el cacau i afegiu-hi els ous i el cava. Quan la pasta sigui ben homogènia, incorporeu-hi les clares muntades.
  4. Emboliqueu les boles de trufa amb la pasta per fregir i coeu-les en oli molt calent en un recipient més estret que alt. Empolseu-ho tot amb sucre de llustre i serviu-ho calent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: