Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Prepareu la trufa posant la nata a bullir. Quan sigui calenta escaldeu-hi les dues cobertures barrejades i aneu-ho barrejant a poc a poc, fins que estigui tot ben fos. Reserveu-ho a la nevera perquè qualli.
  2. Un cop fred, feu boles de trufa d’uns 10 g. Reserveu-les.
  3. Per a la sopa de xocolata blanca: poseu tots els ingredients en un cassó a foc baix i aneu-los remenant amb compte que no s’enganxin, fins que siguin tots fosos. Reserveu-ho a la nevera perquè es refredi.
  4. Feu la pasta de bunyols amb farina i aigua. Escalfeu l’oli i aneu-hi posant trufes banyades amb la tempura. Poseu-ne poques i deixeu que es fregeixin bé: que quedi la pasta cruixent i la trufa líquida a dins.
  5. Muntatge: en un plat fondo, poseu-hi sopa de xocolata blanca; a sobre, els bunyols acabats de fregir, arrebossats amb sucre, i una mica de sorbet de tomàquet i alfàbrega per sobre dels bunyols. Opcionalment, acabeu-ho amb mig plàtan fregit.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: