Troba la teva recepta

Preparació

  1. Prepareu la trufa posant la nata a bullir. Quan sigui calenta escaldeu-hi les dues cobertures barrejades i aneu-ho barrejant a poc a poc, fins que estigui tot ben fos. Reserveu-ho a la nevera perquè qualli.
  2. Un cop fred, feu boles de trufa d’uns 10 g. Reserveu-les.
  3. Per a la sopa de xocolata blanca: poseu tots els ingredients en un cassó a foc baix i aneu-los remenant amb compte que no s’enganxin, fins que siguin tots fosos. Reserveu-ho a la nevera perquè es refredi.
  4. Feu la pasta de bunyols amb farina i aigua. Escalfeu l’oli i aneu-hi posant trufes banyades amb la tempura. Poseu-ne poques i deixeu que es fregeixin bé: que quedi la pasta cruixent i la trufa líquida a dins.
  5. Muntatge: en un plat fondo, poseu-hi sopa de xocolata blanca; a sobre, els bunyols acabats de fregir, arrebossats amb sucre, i una mica de sorbet de tomàquet i alfàbrega per sobre dels bunyols. Opcionalment, acabeu-ho amb mig plàtan fregit.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

29 gen

VI Jornades Gastronòmiques del Brou a Menorca

Per sisè any consecutiu, l’Associació Menorquina de Bars, Restaurants i Cafeteries organitza "El...

30 gen

Taller de Daifuku Mochi: 'El dolç japonès més desitjat' 2020

Si voleu aprendre a elaborar el 'daikufu', també anomenat 'daifukumochi', un dolç japonès que consisteix...

31 gen

Taller Aprenem a fer seitan Nou 2020

El 24 i el 31 de gener, de 20.15 a 21.45 h, es fa un taller per aprendre a elaborar seitan al Centre Cívic...

01-31 gen

Jornades gastronòmiques 'Temps d'uriços'

Els eriçons de mar són uns dels productes que reben més noms diferents al nostre país. Depèn...

Portada Cuina 236

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL EL NOU MITJÀ MULTIMEDIA APART + ULLERES VR

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto